20090409

Av Eritrea plockad

Journalistblomma
av Eritrea plockad
en förgät-mig-ej

DN1 DN2 DN3 DN4 DN5 DN6
SvD1 SvD2 SvD3 SvD4
AB1 AB2

6 kommentarer:

  1. Varför är det sånt liv just nu? D.I. har ju suttit nästan sju år i fängelse där nere. Varför var han då så dum att han reste till Eritrea när han flytt därifrån?

    SvaraRadera
  2. ERITREAN!!
    Är det inte tragiskt att hela eu engagerar sig samt svenska politiker och folket i Dawits fall.,och inte de de gränskonflikten som finns mellan eritrea och ethiopien?? löser omvärlden de problematiken så kommer ni kunna rädda många människor att gå till det normala livet och ge de hopp och framtidsutsikter bättre än att ni bara vill ha DAWIT free....
    och dessutom så tycker jag att ni ska sluta smutskasta denne president och landet.
    där inte ni har något sanning i det ni skriver.

    SvaraRadera
  3. Det kanske visar sig så småningom att Dawit Isaak är lika oskyldig som Annika Östberg...

    SvaraRadera
  4. Det KANSKE visar sig att DU är Annika Östberg?

    Snick snack snorum

    SvaraRadera
  5. Det är verkligen lustit att många oportunister i ngn politisk parti vill använda D.I öde som klätterstege i sin politiska karrär?? Vet dom att det finns mycket större problem som dom kan engagerar sig för att lösa sådana problem som blir påföljd av krigs tragedin i Hela Afrikas hörn.Lös Problemen på International nivå mellan Ethiopien och Eritrea. Sedan kan ni ha åsikter om demokrse och yttrande frihet.Jag vill och verkligen se D.I går fri och han får chansen att se sina barn väksa men det finns många fädder och barn som D.I i Eritrea just pga Ointresse från omvärlden för att använda på tryckningar mot Ethiopien. Det är rätta vägen att lösa problemet.

    SvaraRadera
  6. Larvigt att man ska engagera sig för just Dawit Isaak så mycket - Finns bra mycket viktigare saker att engagera sig för. Förr i tiden tog man till vapen för att demonstrera när det fanns orättvisor i det egna landet.. Nu skapar man en facebook-grupp, larvigt är vad det är!

    Jag har full förståelse för att Presidenten i Eritrea vill bli självförsörjande och det är de han strävar efter, prio ett för honom i hans land just nu är att utveckla jordbruket, vilket är vad dom gör! Omvärlden lägger i sig allt för mycket i vad enskilda länder gör för att klara sig, inte så konstigt att Eritrea måste ha en stor stående armé hela tiden när de annars hade blivit invarderade och val hade hålts med hjälp av USA.

    SvaraRadera