20090409

Skördar civila

Mammons vansinne
bestämmer livets värde
skördar civila

DN

5 kommentarer:

  1. Saa faar ni vael inte skriva. Det kan vael inte vara politiskt korrekt att skriva naat negativt om albaner/muslimer?

    SvaraRadera
  2. Politiskt korrekt
    den gångbara sanningen
    ej sanning i sig

    SvaraRadera
  3. Varför framställs, okritiskt alltid den ena sidan som oskyldig dylika krigssituationer? Jo, därför att skildringen konflikten skall passa in i en på förhand uppgjord bild om vilka som är goda och onda. Om verkligheten inte stämmer med den bild så rapporteras det inte, möjligtvis nämns det i en bisats.

    katarina

    SvaraRadera
  4. Jag håller med. Idag gör vår media väldigt klart för oss vilka som är de goda vs de onda och att uttrycka sig negativt om dem som på förhand har utmålats som oskyldiga (albaner) är fel, fel, fel. Det samma gäller palestinier.
    Det kan väl omöjligt vara så att vi svenskar är så naiva eller godtrogna att vi verkligen tror att allt är så enkelt att det bara finns onda serber och israeler och goda albaner och palestinier? Livet är sällan så enkelt så varför skulle så komplicerade konflikter vara så enkla?

    SvaraRadera
  5. man kan inte säga även Kosovo Albaner plågade civila det får man tänka säg först vad man skriver och pratar om .Bara en sak UÇK (Kosovos befrielsearmé) . den kosovos armye för frihetn har krigat mot serbies forces vilka var i kosovo och inte mot serbiska civiler .UÇK är det enda som har gjort ett krig utan att mörda en enda barn. många av UÇK högsta man har varit i domstulen i hag men ingen av de högsta är domt för ngåt brott .serbiska armen har mördat 12.000 (tolvtusen)kosovoalbaner under kriget . de flesta BARN . KVINOR GAMLA .utan att ange UÇK-as soldater vilka har försvarat sitt land och rätighetr för att kuna leva i fred utan torotur och diskrimenring som de hade uder 100 år sen vi har slutat kriget mot turkiet serberna har svekat albaner . han som har gjort dena undersökningen han har inte pekat ngån av UÇK sida han har sakt att UÇK kanske de vet ingeting om saken . så det är bara ett bluff som serbien har betalt miljoner för att ta ute dena inspelningen . bara för att kosovos självständighet ska vara i rätten i Hag som sörberna har ansökt om det . det finns inte en enda bevis en enda naman att vem som har gjort det eller att det har hänt någonting . han manen som pratar och säger det han e betalt för det .

    SvaraRadera