20090414

Tamilska tigrar

Tamilska tigrar
står på utrotningens rand
ryter och morrar

DN

1 kommentar:

  1. Tamilska tingrana kämpar för sitt folk. Så länge finna tamiler i den här jorden. Så kommer Tamilska tigerna leva vidare. Just nu kan man säga vad man vill.

    Så länge inte man löser tamilernas problem, så kommer det finns alltid en rörelse som tamilska tinger. Om någon kan lösa problemet, då tamilska tigerna behöver inte ha något vapen. Tamilska tigerna är tamiler, man ska inte skiljas tamiler är en grupp och tigerna är en grupp. Både tamiler och Tamilska tigerna är en ända folk. Detta måste omvärlden förstå.
    Ni som inte förstår kan besöka den här sidan http://www.tamilnet.com/art.html?catid=13&artid=29013 . I London demonstration mer 200 000 människor på den 11 april 2009. man demonstrerar inte bara i London. Tamiler som bor övriga länder där demonstrerar man också. Det händer mycket på Kanada, USA och Australia, switzerland, Danmark, Norge, Sverige och flera andra länder.

    På 80-talet fanns mer än 50 organisationer som tamilska tingerana och vissa organisationer kunde inte leva vidare på grunda av deras mål. Alltingen man gick med regeringen och tog mot pengar och minister post, då blev dem tysta. Dessa organisationer har glömt varför dem började göra upprop!

    Den enda organisationer som finna nu för tamiler är tamilska tigerna. Så länge dem finns, då har tamiler skydd mot onda människor i Sri Lanka. Tamilska tigerna skyddar tamiler. Jag vet att vissa tider har dem gjort fel beslut. Men en människa kan göra många misstag och ta fel beslut på fel tid. Jag vet att Sverige har också gjort många misstag och många fel.

    En fråga bara. Varför Norge bleve en självständig. Varför kunde inte Norge, Sverige och Danmark var ett ena land. Alla dem här länder har nästan samma språk och samma kultur.

    Mellan tamiler och sigelser är mycket skillnad. Skillnaden är som svenskar och araber. Det är så stort skillnad mellan dem två folk gruppen. Då kan du som läser den här texten förstå, hur kan tamiler leva med den sigelska folket, om inte tamiler blir respektierad av sigelska regeringen.

    Prem Kumar

    SvaraRadera